Info

Vinkevelden

Vinkevelden
Verantwoordelijke:
Michel Van de Wiele
Beschrijving:

Wij zijn een nieuw, opgerichte bewonersgroep, met als doel, onze buren te leren kennen binnen de wijk Vinkevelden te 2660 Hoboken. Verder om met ons allen, als één groep, zowel leuke evenementen te organiseren, alsook problemen binnen onze gemeenschap proberen gezamenlijk op te lossen. --- Alleen sta je nergens, maar in groep kunnen we veel ---

Locatie:

Hoboken

Kaart:
Contacteer ons


  • Vinkevelden
  • Tekstberichten
  • Straatfeest 4 mei 2013
  • Straatfeest 4 mei 2013
  • 22:10 - 30/04/13

 

Het is eigenlijk zover. De "Bewonersgroep Vinkevelden" komt met een eerste straatfeest.

 

Na het oprichten van de Bewonersgroep Vinkevelden in het najaar van 2012, waagden we ons aan een voorzichtig evenementje, namelijk een Nieuwjaarsdrink. Deze ging door op 18 januari laatstleden in het DC Victor de Bruyne. Wij hadden echt gelukkig geweest, mochten we hierop een 25-tal gasten ontvangen hebben. Het werden er echter meer dan 100. Dit onverwacht succes konden we niet naast ons leggen. (Bewonersgroep Vinkevelden hield nieuwjaarsdrink)

Met onze bescheiden groep gingen we daarop rond tafel zitten en lieten onze fantasieën de vrije loop, wat we naar de toekomst konden brengen, voor onze medebewoners binnen de wijk Vinkevelden.

 

In overleg, maar zeker ook met de ondersteuning van Opsinjoren en Samenlevingsopbouw Antwerpen Stad zijn we dan tot volgend resultaat gekomen. In het kader van Antwerpen - Sportstad 2013, een "Sport- en Straatfeest".

 

Dit gaat door op zaterdag 4 mei van 13.00 tot 17.00 uur tussen de "Hoge Blokken" naast het park Sorghvliedt, ter hoogte van de Moretusstraat 152 - 154, waarop iedereen natuurlijk van harte uitgenodigd is.

 

De allerkleinsten kunnen zich uitleven op het luchtkasteel, terwijl de ietwat ouderen zich kunnen meten bij verschillende volksspelen. Voor de echt sportieve is er omstreeks 15.00 uur een initiatie Tai Chi. Verder kunnen we met een drankje erbij, gezellig "burten" en onze buren zo beter leren kennen. En moest de zon zich toch wat wegsteken, zorgen we voor lekkere warme soep.

 

Wij, de bewonersgroep Vinkevelden nodigen dan ook iedereen uit op ons "Sport- en Straatfeest".