Info

antwerpen aant woord

antwerpen aant woord
Verantwoordelijke:
koen wynants
Website:

www.antwerpenaantwoo ...

Email:

info@antwerpenaantwo ...

Telefoon:

+32.473865503

Beschrijving:

Antwerpen aan't woord werkt aan meer participatie en samenwerking in Antwerpen. Bewonersgroepen spelen daarin een grote rol. Daarom willen wij www.inAbuurt.be maximaal ondersteunen. Voor vragen, info en advies, aarzel niet ons te contacteren!

Locatie:

Antwerpen 2060

Kaart:
Contacteer ons


  • antwerpen aant ...
  • Activiteiten
  • Vormingsavond ‘in A buurt’
Terug
  • Vormingsavond ‘in A buurt’
  • Wanneer: 26/10/2010

U bent lid van een straat- of buurtcomité, wijkvereniging, buurtgroep, …? En u droomt al lang van een eigen website of facebookprofiel? Maar u vond nooit voldoende tijd om er aan te beginnen? In uw straat was er niemand die een site kon maken?

Dan heeft Vormingplus samen met Antwerpen aan’t woord en de stad speciaal op maat van, voor en door bewonersgroepen een oplossing voor u in petto: www.inAbuurt.be! Je vindt er alles over straat- of buurtcomités, wijkvereniging, buurtgroepen,...
Maak in 5 minuten je eigen profielpagina. Contactinfo, een logo, een beschrijving, een link naar je website, foto's, filmpjes,... krijgen naar eigen keuze een plaats op je eigen pagina. De site wordt beheerd door de bewonersgroepen zelf: zij plaatsen aankondigingen, zoekertjes, tips, foto's en filmpjes van hun activiteiten.

Op de vormingsavond gaan we in op het ontstaan, de bedoeling, de opbouw van deze nieuwe website. We leggen je uit hoe je hem kan gebruiken, opbouwen en onderhouden. Daarna kan je onmiddellijk aan de slag. Er zijn computers genoeg beschikbaar om onmiddellijk je eigen pagina aan te maken.

We sluiten af met een ontmoetingsmoment en een drankje.

 

Wanneer? Dinsdag 26 oktober 2010 van 19.30 tot 22 uur.

Waar? Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen.

 

Inschrijven verplicht via stadszicht@stad.antwerpen.be.

 

Voor deze vormingsavond werken Antwerpen aan het Woord, stad Antwerpen en Vormingsplus samen.