Stadsgesprek 'Mijn mobiliteit' zat 19 nov, Horta

 

Antwerpen ligt al jaren wakker van de mobiliteit in en rond de stad. Uit gesprekken met bewonersgroepen, de resultaten van de week van de dialoog 2010, interne besprekingen, … blijkt dat Sinjoren bezorgd en bezig zijn met de mobiliteit in hun eigen omgeving. Maar Antwerpenaren willen vooruit. Dringend tijd dus om echt de koppen bij elkaar te steken. En de Antwerpenaar te vragen wat hij er zelf van vindt! Of nog beter… wat hij zelf gaat doen.

Meer dan 2500 Antwerpenaren hebben het afgelopen jaar voorstellen voor een betere mobiliteit in Antwerpen ingediend. Sommige voorstellen zijn direct implementeerbaar. Andere voorstellen zullen iets meer tijd vragen. Uit de verzamelde voorstellen komen daarnaast ook een aantal algemene ‘uitdagingen  en verzuchtingen naar voor’

Op het stadsgesprek van 19 november stellen we de voorstellen van de Antwerpenaar voor. Dit willen we doen door de (clusters van) voorstellen op een tijdslijn te plaatsen (naast de concrete acties die al lopende of gepland zijn) en een aantal ideeën uit te lichten. We willen daarna de Antwerpenaar laten kiezen welke voorstellen hij of zijn naar voor wil schuiven voor een betere mobiliteit.

Meer invo via www.antwerpenaantwoord.be Inschrijven verplicht, kost niets, via info@antwerpenaantwoord.be

admin01 | 17:04 - 05/10/11